در حال حاضر دوربین های نظارتی WDR بیشتر در صنعت بانکداراي و موسسات مالی مورد استفاده قرار می گیرند.کاربری های رایج دیگر آن، پارکینگ ها، میادین عمومی بزرگ، ورودی ساختمان ها، ورودي ها و گیشه های دریافت عوارض و سایر فضا هایی است که تحت تاثیر الگو های نوری متنوع و نور سیاه قوی هستند. دوربین های WDR با کیفیت بالا به منظور تهیه تصاویر با جزئیات، در نواحی نظارتی که تحت تغییرات نوری مداوم ناشی از تغییر فصول می باشند، مورد نیاز خواهند بود. این دوربین ها نه تنها به تحقیقات پلیس کمک خواهند کرد بلکه در صورت وقوع حادثه تصاوير آنها به عنوان مدرک مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

 

در ادامه علل استفاده كاربران اصلی دوربین های WDR ، شرح داده شده است. کاربران نهایی از بخش های مختلف، جهت فائق آمدن بر مشکلاتی که دوربین های BLC و Low-Lux  از حل آنها عاجزند، از دوربین های WDR استفاده می نمایند.

 

 

بانک ها و موسسات مالی

در بانک ها و موسسات مالی، اغلب دوربین های نظارتی جهت تهیه به موقع فیلم های نظارتی از تمامی مراجعین، افراد و اشیاء داخل و خارج ساختمان، در ورودی ها، سالن های اصلی باپنجره های سرتاسری، محل پارک خودروهاي حمل پول ، ورودی پارکینگ های زیرزمینی و اطراف دستگاه های ATM نصب مي شوند.

 

 

گیشه های دریافت عوارض بزرگراه ها

در حال حاضر به منظور کنترل عبور و مرور، دوربین های نظارتی Low-Lux WDR به طور گسترده در گیشه های دریافت عوارض بزرگراه ها، برای کنترل مبادلات پولی مورد استفاده قرار می گیرند. این دوربین ها قادرند به گونه ای موثر، نوع ماشین های ورودی و رفتار مسئول جمع آوری عوارض را کنترل نموده و  اتفاقات ناگهانی را که ممکن است در روند دریافت عوارض به وقوع بپیوندند، آنالیز و ضبط کنند. مسئولین جمع آوری، حتی در تاریکی شب نیز باید قادر به تشخیص پلاک تک تک اتومبیل ها باشند، ولی در شرایط عادی با وجود روشن بودن چراغ های جلوی اتومبیل ها، نور جاده و انعکاس نور از پلاک خودرو ها، دوربین های معمولی قادر به نمایش دقیق نخواهند بود. در نتیجه، چنین محیط هایی نیازمند دوربین های WDR می باشند.

 

 

کنترل ترافيك

دوربین های نظارتی به دلیل قابلیت عکس برداری از خودرو هایی که از چراغ قرمز عبور می کنند، باعث ارتقای کیفیت نظارت در مراکز کنترل ترافيك گشته اند. این دوربین ها همچنین نقش بسزایی در صدور فرمان جهت بسیج نمودن منابع به هنگام وقوع تصادفات و حوادث رانندگی ایفا کرده و بازرسی خودرو ها را جهت جلوگیری از تخلفات ارتقا بخشیده اند.

علاوه بر این، سیستم نظارت تصويري، امکان کنترل جامع و هماهنگ جاده ها را در نواحی تحت نظارت، جهت استفاده بهینه از ظرفیت راه ها میسر می سازد. همچنین در مواردی که نیاز به نظارت شبانه روزی و ALPR/LPR  وجود دارد، استفاده از دوربین های Low-Lux WDR ضروری می باشد.

 

 

بخش های تجاری و نواحی با روشنایی شدید

متصدیان فروشگاه ها و مراکز خرید كاربريهاي بخصوصي دارند كه نیاز به دوربین های تحت شبکه را ضروري مي سازد. از آنجا که غالباً دکوراسیون داخلی این مراکز شامل کفپوش های منعکس کننده نور می باشد، جهت نظارت وضعیت داخل و خارج فروشگاه ها، جمعیت اطراف، جریان رفت و آمد و نیز شرایط ایمنی، نیاز به ویژگی WDR خواهد بود.

 

 

نکات نصب و راه اندازي

مانند هر دوربین دیگری، دوربین های WDR برای داشتن بهترین عملکرد، باید به درستی نصب گردند.کاربران نیز باید اطمینان حاصل نمایند که این دوربین ها در محیط های درست به کار گرفته شده اند. اگر تمایل دارید که  تکنولوژی WDR از نهایت پتانسیل خود استفاده نماید، در نظر داشته باشید که دوربین باید در شرایط WDR واقعی قرار گیرد تا ویژگی های مورد نظر آن فعال گردد.

 

WDR بویژه برای ورودی ها، كافي شاپ ها و هر فضای باز دیگری که دارای منبع قوی روشنایی است، موثر خواهد بود. هرچند اگر شما برای صحنه خاصی نیاز به محدوده دینامیکی گسترده ندارید بهتر است که آن را خاموش کنید، چرا که این ویژگی می تواند به کاهش برخی ویژگی های عملکردی دوربین مانند حساسیت منجر شود.

 

هنگامی که دوربین نصب شد، تنظیمات ارتقای کنتراست آن می تواند باعث افزایش جزئیات نمایشی در قسمت های تاریک صحنه و در محدوده دینامیکی گردد. اصولاً با استفاده از دوربین های WDR، تمامی شرایط نوری تحت پوشش قرار گرفته و در نتیجه تغییر زاویه دید برای دستیابی به نتایج بهتر، غیر منطقی خواهد بود. اساساً اگر با تنظیم زاویه دید، نتایج بهتر شوند، این بدین معناست که این دوربین دارای محدود دینامیکی گسترده نمی باشد.

 

 

چشم انداز آینده

با حضور محدوده متنوعی از کاربران، تکنولوژی و دسته بندی دوربین ها نیز در حال تغییر می باشد. تکنولوژی WDR یکی از فاکتور های اصلی است که نشان دهنده پتانسیل توسعه تکنولوژی و هدایت این توسعه برای تولید کنندگان دوربین می باشد. در آینده نزدیک، سنسور های تصویری که ویژگی WDR را پشتیبانی می کنند با رزولوشن بالاتری ارائه خواهند شد و درنتیجه سنسور های تصویری مگاپیکسل WDR کنونی قادر به ارائه تصاویر با کیفیت بالاتر بوده و عملکرد بسیار بهتری در شرایط کم نور خواهند داشت. علاوه بر این، وضوح تصویر در حالت چند نمایشی، حتی با وجود افراد یا اشیاء متحرک در صحنه، ارتقا خواهد یافت.ISP جهت مطابقت WDR با كاربري هاي متنوع ارتقا یافته و تصاویر با کیفیت بالاتری از طریق بازآفرینی رنگ های واقعی ارائه خواهد نمود.

 

تکنولوژی WDR در چند سال اخیر به سرعت رشد کرده است. محدوده دینامیکی گسترده تر شده و در حال حاضر حتی تکنولوژی هایی مانند CCD  DSP یا شاتر با سرعت دوگانه وجود دارند. امروزه تمامی دوربین های WDR از جریان های DSP استفاده می نمایند که امکان نمایش واضح اشیا در تاریک ترین نواحی صحنه را فراهم می آورد.

 

برای اینکه WDR بتواند از موانع کنونی خود عبور کند، هزینه ها باید کاهش یابد. اگر در آینده، هزینه تولید دوربین های WDR برابر با هزینه تولید دوربین های معمولی گردد، بازار دوربین های WDR به شدت رقابتی خواهد شد. به احتمال زیاد دوربین های WDR در آینده دارای قابلیت خاموش و روشن شدن اتوماتیک و تنظیم خودکار ویژگی های خود مطابق تغییرات صحنه خواهند بود تا بهترین حالت محدوده دینامیکی را در هر زمانی حفظ نمایند.